massagewerk utrecht

voor een weldadige massage in utrecht

massagewerk-utrecht-banner-1 massagewerk-utrecht-banner-2 massagewerk-utrecht-banner-3 massagewerk-utrecht-banner-4 massagewerk-utrecht-banner-5 massagewerk-utrecht-banner-6 massagewerk-utrecht-banner-7

Klassieke massage onderscheidt zich van andere vormen van massage door het gebruik van basistechnieken en handgrepen als strijkingen, knedingen, vibraties en fricties. Technieken die ook in de fysiotherapie gebruikelijk zijn. Door de spieren, het bindweefsel en de huid te kneden, te strijken en te rekken wordt de doorbloeding gestimuleerd, worden voedingstoffen beter door het lichaam getransporteerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Met een klassieke massage kunnen pijn- en spanningsklachten goed behandeld worden. Tal van lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Een klassieke massage kan zo een enorme opkikker voor het lichaam zijn en een effectieve manier om klachten te verminderen.

De klassieke massage en de ontspanningsmassage richten zich op het hele lichaam of op delen hiervan. In het eerste geval spreken we van integrale massage, in het tweede geval van deelmassage.

De kortste massage duurt 30 minuten en is altijd een deelmassage, bijvoorbeeld van rug-achterkant benen of hoofd-armen-handen.
Een massage van 60 minuten is een integrale of deelmassage.
Een massage van 90 minuten is altijd een integrale massage.

 

klassieke massage; ontspanningsmassage; zwangerschapsmassage; deep tissue massage; voetreflexmassage; stoelmassage; contact