massagewerk utrecht

voor een weldadige massage in utrecht

massagewerk-utrecht-banner-1 massagewerk-utrecht-banner-2 massagewerk-utrecht-banner-3 massagewerk-utrecht-banner-4 massagewerk-utrecht-banner-5 massagewerk-utrecht-banner-6 massagewerk-utrecht-banner-7

Massage is een diepgaande manier van aangeraakt worden. Respect en vertrouwen zijn hierbij sleutelbegrippen. Voordat ik begin met masseren, wil ik u daarom graag een beetje leren kennen, zodat ik goed kan inschatten welke massage het best bij u past. Voor u is het wellicht ook prettig even aan mij te kunnen wennen en iets te vertellen over uw achtergronden, eventuele stress of andere bijzonderheden.

eerste massage

Komt u voor een eerste massage, dan beginnen we de sessie met een kennismaking bij een kop thee. U kunt iets vertellen over uzelf en over de reden voor de massage. Ik zal hierbij ook een aantal vragen stellen om meer te weten te komen over uw fysieke en psychische gesteldheid en de eventuele aanwezigheid van contra-indicaties voor de massage. Ook vertel ik iets over mijzelf en mijn manier van werken. Op deze manier ontstaat er rust en ontspanning.
Houd voor de eerste massage rekening met minimaal een kwartier uitloop.

massagesessie

Als u en ik voldoende tijd hebben, zal ik u voorafgaand aan de massage een kop thee aanbieden. Na het bespreken van de komende behandeling kleedt u zich uit voor zover dat nodig is terwijl ik de massagetafel opmaak met schone spullen. U installeert zich op de tafel en wordt met badlakens toegedekt. Een badlaken wordt alleen verwijderd tijdens het masseren van het betreffende lichaamsdeel. De rest van het lichaam blijft comfortabel bedekt. U kunt zich ontspannen en samen met de masseur volledig geconcentreerd zijn op uzelf.
Tijdens de massage kan er, als u dat wilt, rustige muziek gedraaid worden.
Is de massage afgelopen, dan kunt u even rustig bijkomen alvorens u aan te kleden. 

regels in de praktijk

· meld het gebruik van medicijnen
· meld het als u onder behandeling bent van een arts
· meld het als u zwanger bent
· zorg dat u (normaal) schoon bent
· gebruik geen drugs of alcohol voor de massage
· zet uw mobiele telefoon uit of op stil
· geen erotische massages

betaling

De praktijk heeft geen pinautomaat. Betaling contant na afloop van de massage.
Abonnementen kunnen eventueel betaald worden per bank.

verhindering

Bij verhindering kunt u uw afspraak tot 24 uur voor aanvang afzeggen op telefoonnummer
06-23976380, via info@massagewerk-utrecht.nl, of via de contactpagina.


klassieke massage; ontspanningsmassage; zwangerschapsmassage; deep tissue massage; voetreflexmassage; stoelmassage; contact;