massagewerk utrecht

voor een weldadige massage in utrecht

massagewerk-utrecht-banner-1 massagewerk-utrecht-banner-2 massagewerk-utrecht-banner-3 massagewerk-utrecht-banner-4 massagewerk-utrecht-banner-5 massagewerk-utrecht-banner-6 massagewerk-utrecht-banner-7

De zwangerschap is een periode waarin er veel van je lichaam geƫist wordt.
De extra kilo's vormen een toenemende belasting.
Veel vrouwen krijgen in de loop van de zwangerschap fysieke klachten.

De meest voorkomende klachten zijn:
vermoeidheid
(lage) rugpijn
pijnlijke benen en voeten
slecht slapen
kramp

Je lichaam maakt tijdens de zwangerschap overuren.
Dus ook zonder specifieke klachten is het geen overbodige luxe het overbelaste lichaam met een ontspanningsmassage tot rust te laten komen. Zwangerschapsmassage is een uitstekende manier om pijnklachten te verzachten en je lichaam te laten ontspannen.

hoe werkt een zwangerschapsmassage

Er zijn allerhande massagetechnieken waarbij je op je zij ligt of half rechtop tegen een rugsteun zit. Ook een stoelmassage kan fijn zijn. Het toppunt van luxe is een massage terwijl je op je buik op een speciale massagetafel voor zwangeren ligt. Je buik past precies in een uitsparing in de massagetafel en wordt ondersteund door een band met daarin een zacht kussen. Je borsten krijgen de ruimte in twee holletjes in de tafel. In deze comfortabele houding is het heerlijk voor jou en je kind om je te laten verwennen met een massage.

postnatale massage

Na de bevalling heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen.
Je bent aan het "ontzwangeren". Tegelijk verandert er een hoop in je leven. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid over je kind. Je krijgt een ander ritme, vaak met gebroken nachten. En ook moet je eventueel weer aan het werk.
Het is belangrijk om in deze tijd extra goed voor jezelf te zorgen en met name ook wat tijd voor jezelf te claimen. Tijd waarin je alleen verantwoordelijk bent voor je eigen welbevinden.
Een postnatale massage is een voortreffelijke manier om jezelf te verwennen.


klassieke massage; ontspanningsmassage; zwangerschapsmassage; deep tissue massage; voetreflexmassage; stoelmassage; contact;